Ervaring t mobile thuis

/ 04.03.2021 / Faris

Slechte communicatie. Daar komt nog bij dat keer op keer de verkeerde spullen werden opgestuurd en konden we helemaal geen tv kijken gedurende 2 maanden.

Aangezien ik nu extra naar me werk moet rijden om daar op een overvolle kantoor te zitten op sommige dagen. Wat nu? Ook via de App zie je dan dat er niks veranderd is aan je contract, behalve de looptijd die ineens met 24 maanden uitgebreid wordt. Daarnaast is de communicatie over het proces van een bestelling plaatsen van glasvezel ontzettend slecht. En de modem is gewoon afbesteld aangezien T-Mobile het toch niet nodig vond de modem te leveren

Is er Mbit snelheid beschikbaar, ervaring t mobile thuis heb je dus het eigen netwerk. Op een morgen geen verbinding meer. Ik wilde dit in gang zetten en belde hierover met de klantenservice terwijl ik in de tmobile store stond telefonisch kon het wel allemaal maar in de winkel niet.

En inderdaad. Afsluiten is binnen 5 min.

Overstap naar andere provider wordt gefrustreerd door t-mobile omdat ze expres de lijn bezet houden waardoor de overstap niet uitgevoerd kan worden. En nog diezelfde dag een bevestigingsmail stuurde. Dus het is mogelijk.

Over T-Mobile thuis

Ik vind het schofterig hoe er met klanten word omgegaan tegenwoordig en hang nu inmiddels voor 37 keer alweer 43 min in de wacht en mijn geduld is nu echt op. T-Mobile Thuis geeft je dus de mogelijkheid om op je vaste telefoonkosten te besparen.

Als je al een levend wezen aan de lijn krijgt da weten ze van toeten nog internet. Moeizaam contact gehad met de klantenservice. Nu wordt je gelijk met een aantal videotheek titels geconfronteerd. Bij lange na niet de 50 waar ze me voor lieten betalen.

  • Ik zou binnen een uur kunnen bellen.
  • Het bedrag wordt vervolgens verrekend op je factuur. Al jaren naar veel tevredenheid klant van T- mobile vwb mobiele telefonie.

Darkquiri Telefonie werkt ook zonder storingen. Heb je al een account. We zijn ondertussen experts in het resetten van dat ding maar blijft op het opstart scherm staan!

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen voor T-Mobile nadat ik via twitter een aantal van mijn vragen had gesteld en deze uiterst netjes waren beantwoord.

Kunnen ervaring t mobile thuis indicatie geven wanneer het wel binnen zou komen - totale wachttijd had 2 maanden kunnen worden.

Ervaringen T Mobile Thuis

Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Erg Jammer. Slechtste provider ooit!

Hierdoor kan ik switchen tussen welke provider ook, zonder ook maar 1 mail te missen.

Gebeld, ervaring t mobile thuis, was niet op zijn plaats. De medewerker heeft aangegeven dat als het voor 20 oktober geregeld kan worden, dan kunnen de monteur 20 oktober internet aansluiten! Die wezen meteen naar elkaar. Ik heb 2 uurtjes gebeld voor dat. Ik zou binnen twee weken horen wat er verder ging gebeuren.

Hoe beoordelen klanten T-Mobile (Thuis)?

Zeer correcte jongem em erg vriendelijk. Paar maanden later wordt het abonnement toch van onze rekening afgeschreven en is het abonnement dus blijkbaar automatisch ingegaan. Tot nu toe dus blij met de overstap.

Nooit meer T Mobile voor mij! Ze sturen het geluidsbestand dan door naar je e-mail.

  • Social media Facebook Twitter.
  • Zo kunt u anderen helpen om zich een beeld te vormen over wat zij van dit bedrijf kunnen verwachten.
  • Mail sturen kan niet.
  • Ik zou binnen een uur kunnen bellen.

Dus zonder extra compressie. Zelf maar gebeld met Guidion en T-Mobile. Inleiding Uit onvrede over KPN ben ik eens om mij heen gaan kijken voor een goedkopere aanbieder. Bedankt alvast. Nooit blauw witte snoep T-mobile voor mij en ik zou het ook iedereen afraden.

Bij elke andere winkel kan dat wel. Going to destroy modem and delete t mobile from my life. Je kunt op verschillende manieren opzeggen, interressert ze niet, namelijk telefonisch. Dus heel erg ontevreden, ervaring t mobile thuis. Alleen dat ik s avonds blokjes tv kijk.

Klantervaringen

Dus voor mij nooit meer T-mobile Ik ben niets anders gewend. Dit staat bijna altijd bij de opties in de rij ingangen van je tv zeg maar waar ook de HDMI's staan e.

Ik vind dit net zo belachelijk als het gebrek van RTL zenders in Uitzending Gemist, terwijl dit wel gebeurd in worden met x app. En moet je middenin een serie even naar de WC of iets anders doen. Mijn wifi zend nu uit op kanaal 2 op 2.

Andere: