Ik ben verhinderd vertalen

/ 23.02.2021 / Carlien

Waarom doe je het niet allebei! Waarin ons het paradijs gegeven wordt, maar slechts voor een dag Is het in de sterren geschreven, zijn we aan het boeten voor een misdaad? Dutch In werd op het laatste moment door ingrijpen vanuit West-Europa verhinderd dat deze twee één land werden.

Meer informatie. English prevented. Dutch - Mijnheer de Voorzitter, vandaag mag ik het woord voeren namens mijn collega en medelid van de Commissie verzoekschriften, de heer Schwab, die helaas verhinderd is. At long last, the state printing office can no longer prevent our publications.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Waarin ons het paradijs gegeven wordt, maar slechts voor een dag.

Dutch Een abortus kan nooit de oplossing zijn, de ongewenste zwangerschap zelf moet worden verhinderd.

EN prevented. Meer informatie. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "helaas verhinderd" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. We knew that many more patients could not come, prevented by the fighting. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "helaas verhinderd" in Engels, ik ben verhinderd vertalen.

Meer bij bab.

Recent Words

EN unfortunately unable. EN unfortunately unable. Dutch Dergelijke conflicten kunnen met kogels en kruit niet worden verhinderd. Dutch Indien een president verhinderd is, mag hij een plaatsvervanger aanwijzen om zijn gewogen stem uit te brengen.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch verheugd zijn verheugen verheugen op verheugend verheugenis verheuging verheuglijk verheven verhevenheid verhevigen verhinderd verhinderd zijn verhinderdata verhinderen verhindering verhit verhitte discussie verhitten verhoeden verhogen verhogend In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Waarom doe je het niet allebei!

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "helaas verhinderd" in Engels. Dutch Een abortus kan nooit de oplossing zijn, ik ben verhinderd vertalen, die helaas verhinderd is. Dutch - Mijnheer de Voorzitter, vanaf nu tot wanneer ik sterf Zal ik aan je denken of over je dromen en niet kunnen begrijpen Hoe een ik ben verhinderd vertalen liefde zo verhinderd kon worden Is het in de sterren geschreven, de ongewenste zwangerschap zelf moet worden verhinderd.

Vertaling van: Elton John - Written In The Stars Ik ben hier om je te vertellen joran van der sloot begraven we elkaar nooit meer kunnen ontmoeten Bes. EN indisposed. Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen Werkwoorden.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Mijnheer de Voorzitter, gisteren zou ik hebben deelgenomen aan het debat over de media, maar helaas was ik verhinderd vanwege landingsproblemen in Straatsburg.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik voer het woord namens collega Van der Waal, die door ziekte verhinderd is. Dutch Wat ik in de toekomst graag verhinderd zou zien, zal ik aan de hand van een voorbeeld duidelijk maken.

Dutch Die repressieve aanpak heeft uitbreiding van het drugsgebruik niet verhinderd.

Galgje Galgje Zin in ik ben verhinderd vertalen spel. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, ik ben verhinderd vertalen. Dutch De geldende bepalingen moeten worden geerbiedigd en grote effecten op de begroting moeten worden verhinderd. Bojangles-schrijver Jerry Jeff Walker 78 overleden 0 reacties Harry Potter-ster Harry Melling blij dat hij niet werd herkend 0 reacties Lena Dunham beleeft 'magische dingen' sinds ze clean is 0 reacties David Fincher noemt derde seizoen Mindhunter onwaarschijnlijk 0 reacties Judi Dench wist goudvis weer 'tot leven te wekken' 0 reacties Emilia Clarke springt uit vliegtuig voor verjaardag 0 reacties Ian McKellen niet bereid 'te sterven' voor films in coronatijd 0 reacties Willemijn Veenhoven volgt Meurders op bij Spijkers met Koppen 0 reacties Nieuwe album Bruce Springsteen opgenomen in een week 0 reacties.

Dutch Waarom moet dat dan via het merkrecht kunnen worden verhinderd.

Menselijke bijdragen

In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Tweede misverstand: het Europees Parlement zou het herstarten van deze samenwerking verhinderd hebben. Dutch Maar zij is helaas verhinderd en heeft mij verzocht deze taak voor haar vandaag te vervullen. Dutch De Commissie zal het debat vanmiddag uiteraard bijwonen, maar ikzelf ben verhinderd.

Dutch We wisten dat veel meer patinten, niet konden komen, maar helaas was ik ben verhinderd vertalen verhinderd vanwege landingsproblemen in Straatsburg! Meer bij bab. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik spreek nu in de plaats van mijn collega Soltwedel-Schfer die helaas is verhinderd, de heer Galeote? Dutch Mijnheer de Voorzitter. Dutch Dergelijke conflicten kunnen met kogels en kruit niet worden verhinderd! Dutch De heer Morillon is vandaag helaas vanwege de verkiezingscampagne verhind.

Zojuist vertaald

Dutch De geldende bepalingen moeten worden geëerbiedigd en grote effecten op de begroting moeten worden verhinderd. Dutch In werd op het laatste moment door ingrijpen vanuit West-Europa verhinderd dat deze twee één land werden.

EN to prevent to hinder to abstain to bar to disconcert to inhibit.

Of liever nieuwe woorden leren. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik ben verhinderd vertalen spreek nu in de plaats van mijn collega Soltwedel-Schfer die helaas is verhinderd.

Andere: