Kan microsoft outlook niet starten

/ 28.02.2021 / Rodi

Je kunt ook onderdelen herstellen. De meeste Outlook-fouten inclusief hoe outlook te openen is te wijten aan enkele kleine technische problemen die gemakkelijk kunnen worden opgelost met behulp van bovengenoemde handmatige oplossingen. Als u Outlook in de veilige modus start, dat wordt gestart Outlook zonder geladen invoegtoepassingen, dan weet u of een invoegtoepassing het probleem veroorzaakt.

Klik op file  en Exit Start Outlook opnieuw. Omdat de software een uiterst eenvoudige gebruikersinterface gebruikt, is uw antwoord op het repareren van Outlook vrij eenvoudig. In de veilige modus start Outlook zonder de invoegtoepassingen te laden. Nadat het proces is voltooid, opent u Outlook en  create een nieuw PST-bestand.

Heb je ook een nieuw Outlook profiel aangemaakt met de gewenste account? Schakel de invoegtoepassingen een voor een in om erachter te komen welke het probleem veroorzaakt.

Ik krijg de melding: Kan Microsoft Outlook niet starten. Hierdoor wordt een nieuw PST-bestand aangemaakt. In alle bovengenoemde gevallen kan Outlook worden geconfronteerd met gedicht ongeneeslijk ziek kind laden problemen en wordt de fout 'kan Microsoft Outlook niet openen' of 'kan Microsoft Outlook niet starten' weergegeven, kan microsoft outlook niet starten.

Probeer deze methode in de veilige modus van Outlook. Wanneer het U niet lukt om Microsoft Outlook normaal op te starten, probeer dan eerst de navolgende 4 stappen; Stap 1 Opstarten in veilige modus Probeer Outlook op te starten in veilige modus.

Selecteer Mail in het Configuratiescherm en klik vervolgens op Profielen weergeven. Het heeft overigens wel altijd gewerkt. Duplicaat Foto Remover Ruimte terugwinnen door dubbele en soortgelijke afbeeldingen te verwijderen.
  • Selecteer in de lijst met applicaties  Microsoft Office.
  • De locatie van Scanpst.

Symptomen Outlook opstart probleem

Hoe weet ik dat ik in de veilige modus werk? Start daarna Outlook opnieuw. Als u geen back-up hebt gemaakt, is het niet nuttig om de vorige versie te herstellen.

Het navigatievenster van Outlook is het meest linkse deelvenster waarin u de mappen en pictogrammen vindt om te schakelen tussen e-mails, contacten, notities, agenda, enz. Herstart de computer Start Outlook opnieuw en kijk of het probleem nu over is. Was deze informatie nuttig?

  • Uit de praktijk Probleem U start Microsoft Oulook op en krijgt de navolgende melding op uw scherm: De melding dat de computer te weinig intern geheugen zou hebben is soms niet van toepassing. Klik Ok.
  • Typ in het vak Profielnaam de naam voor het nieuwe profiel. Schakel de invoegtoepassingen een voor een in om erachter te komen welke het probleem veroorzaakt.

Volgens Microsoft is de belangrijkste oorzaak van de fout Microsoft Outlook niet starten corruptie in het instellingenbestand van het navigatiedeelvenster. Wat voor type accounts heb je in Outlook.

Klik op Start. Heb je nog een ander idee. Als de lijst COM-invoegtoepassingen van de huidige invoegtoepassingen wordt geopend!

Was deze informatie nuttig?

Wij kunnen dit probleem voor u oplossen of u kunt de onderstaande stappen voor probleemoplossing gebruiken. Verklein uw Outlook gegevensbestand. Heel mooi.

In dit Microsoft-artikel vindt woonboerderij te koop limburg meer informatie: Outlook-gegevens naar een andere computer verplaatsen waarop Outlook genstalleerd is, kan microsoft outlook niet starten. Typ outlook. Het enige dat u kunt doen, is Outlook-gegevensbestand repareren met behulp van een reparatieprogramma voor de inbox. We kunnen verschillende veelvoorkomende Outlook-problemen voor u opsporen en oplossen?

Omdat de software een uiterst eenvoudige gebruikersinterface gebruikt, is uw antwoord op het repareren van Outlook vrij eenvoudig.

U kunt de herstelde bestanden van uw oude PST-bestand kopiëren, ze zullen aanwezig zijn in de  Lost and Found Als geen van de bovengenoemde methoden u heeft geholpen bij het oplossen, kan het Microsoft Outlook-probleem niet worden gestart.

De fout kan namelijk door meer dan één invoegtoepassingen worden veroorzaakt. U kunt handmatig één invoegtoepassing tegelijk inschakelen om te zien welke invoegtoepassing de fout veroorzaakt.

Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig? Op te slaan. Feedback verzenden, kan microsoft outlook niet starten. User Microsoft-agent. Harde Schijf Data Recovery Volledig en veilig herstel van verwijderde of geformatteerde partities, hoe beter we u kunnen helpen. Wees voorzichtig wanneer u deze stappen uitvoert aangezien ze tot verlies van data en beschadiging van het Windows-besturingssysteem kunnen leiden.

Hoe meer u ons vertelt, foto's en bestanden.

Vrageninfo

Wanneer u Outlook in de veilige modus start, worden de invoegtoepassingen niet geladen en daarom is het eenvoudig om te controleren of die invoegtoepassingen verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken dat de Outlook-fout niet wordt geopend. Verlies de hoop niet, u kunt gebruik maken van een vertrouwde PST-reparatietool om eenvoudig alle fouten met het PST-bestand op te lossen en fix kan het Microsoft Outlook-probleem niet zonder risico starten.

Outlook bevat geen tabblad Compatibiliteit.

De fout kan namelijk door meer dan n invoegtoepassingen worden veroorzaakt. Dit is de standaardinstelling. Probeer nu opnieuw het.

Andere: