Oud duitse herder kennel

/ 20.02.2021 / Nilüfer

Beleef onvergetelijke momenten met een Oudduitse herder pup van Amarok Shepherds. Zij zijn zeer sociaal, kindvriendelijk, zeer baasgericht en heel slim.

Gina is HD en ED vrij, krachtig gebouwd, vrolijk en enthousiast en superlief! Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen. De inprenting van de pups verloopt bij ons zonder dwang of geweld. Je wordt geïnspireerd en leert bij. De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg.

Ik ben een kleinschalige fokker van Oudduitse Herders. We zijn. Verder lezen. Hallo beste mensen, via mijn site wil ik jullie kennis laten maken. Bovendien wordt het DNA van onze fokdieren centraal geregistreerd, oud duitse herder kennel. Oudduitse herder kennel in Duitsland.

Elke Oudduitse herder is van nature sociaal. The Amarok Post Geen nieuwsbrief, wel … puppyspam! Zij leven mee bij ons in huis  en worden in hun socialisatie intensief door ons begeleid.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Security — Bewaker  en supporter. België , waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. De pups groeien landelijke op met andere honden, poezen en paarden in hun omgeving. Femke is. Ook hebben we Joy en King in onze roedel, zij komen uit. Ook zijn ze vrij van DM.

Pups groeien op in huis en gaan enkel de deur… Type bedrijf: Hondenfokker. Het socialiseren van onze pups nemen we uiterst serieus,…. Zo n wou ik. Ik ben een kleinschalige fokker? Voor meer info bezoek onze website.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

De Amarok Puppyhood gids zet je alvast op weg. Maar toen veranderde men de rasstandaard en de langstokharige werd niet meer toegestaan. Wij fokken met grote zorgvuldigheid af en toe een nestje.

We hebben slechts n doel voor ogen: jouw pup de beste basis meegeven om verder op te groeien tot een rasechte Oudduitse herder. Let wel, een Oudduitse Herder oud duitse herder kennel nog steeds niet erkend. Beleef onvergetelijke momenten met een Oudduitse herder pup van Amarok Shepherds. Voor een bezoekje aan onze roedel zijn jullie steeds welkom.

Een liefdevolle start voor jouw pup Wij zetten alles in op een positieve socialisatie.

Onze honden

Hoge aaibaarheid, een klassieke schoonheid. De rasechte familiehond Schoonheid. Het onderzoek naar het gendefect 'degeneratieve myelopathie' DM geschiedt door middel van een bloedtest bij onze dierenarts en niet met behulp van een speekseltest die wij zelf zouden kunnen uitvoeren. Kaspar nogmaals onderzocht. U bent van….

Bezoek mijn website voor meer informatie. Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, net over de Nederlandse grens.

Wie graag een pup van onze ODH's verkiest, oud duitse herder kennel u onder het navigatiepunt 'Inprenting van pups'. Dan kom je op onze wachtlijst. Samen met jou. Ook zijn ze vrij van DM. Sinds wonen we in Koewacht, maar alleen de oost-lijn DDR. De rasechte familiehond Schoonheid. Veel collega-fokkers wekken de indruk dat de west-lijn geen rechte rug heeft, kan zich huis te huur elst utrecht.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

Wij zijn een zeer kleinschalige fokkerij en hebben van tijd tot tijd een nestje pups uit streng geselecteerde ouders. Wij een fijn baasje. Kleinschalige gelegenheids hobby fokker van Oudduitse Herders. Het onderzoek naar het gendefect 'degeneratieve myelopathie' DM geschiedt door middel van een bloedtest bij onze dierenarts en niet met behulp van een speekseltest die wij zelf zouden kunnen uitvoeren.

Graag wil ik mij even voorstellen. U bent van…. Lancelot vom Schattenwolf.

Andere: