Franse woorden die beginnen met een y

/ 18.02.2021 / Marèl

Naamruimten Artikel Overleg. Zoek in een Frans woordenboek bijvoorbeeld eens de woordjes église kerk en train trein op.

Woorden met een Y Beginnend met de letter I idylle inlay. Die kun je gebruiken om inspiratie op te doen, maar houden geen rekening met je huidige Wordfeud letters. Woorden tamboer-maitre Fr. Er wordt in principe tussen t en s afgebroken. Woorden met een Y Beginnend met de letter A acryl acyl airplay alcyon ariary arty aryl aryn.

Uitdrukkingen gouverner, c'est prvoir Regeren is vooruitzien grand foulard grote sierdoek grand guignol volkstheater. Categorien : Frans begrip Nederlands idioom Taallijsten Franse uitdrukking, franse woorden die beginnen met een y. Uitdrukkingen embarras du choix keuze te over minence grise invloedrijk persoon op de achtergrond lett.

Woorden met een Y Beginnend met de letter Y yahtzee yahtzeen yacht yam yamswortel yang yank yankee yapok yard yawl yde yell yen yerba yerseke yes yeti yin yips ylide ymir yoga yoghurt yogi yoni ypsilon ypecolsga yquem ysselsteyn ysselsteyner ysselsteyns ytterbium yttrium yuan yucca yup yuppie yurta.

Klanken en uitspraak in het Frans. De klanken van de medeklinkers in het Frans!

In woorden met de eindelementen - scoop , - scopie , - scopisch wordt altijd vóór sc afgebroken, ongeacht de uitspraak van de voorgaande klinker. Uitdrukkingen laisser faire vrij laten gebeuren, niet ingrijpen, neoliberale politiek lett. Klanken en uitspraak in het Frans.
  • De medeklinkercombinatie dj wordt beschouwd als een combinatie die in het Nederlands niet aan het begin van een woord kan staan. Zoek in een Frans woordenboek bijvoorbeeld eens de woordjes église kerk en train trein op.
  • La crêpe , betekent 'De pannekoek' in het Frans.

Navigatiemenu

Woorden met een Y Beginnend met de letter H hobby hockey hockeyclub hominy hoya husky hyacint hybride hydra hydraat hyena hymen hymne hype hypo. In woorden met de eindelementen - scriberen , - script en - scriptie wordt onmiddellijk vóór dat element afgebroken. Meer informatie over het ontstaan van de letter vind je beneden op deze pagina.

De ç staat dan ook alleen maar voor de klinkers: a , o of u. Je suis Kid. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Naamruimten Artikel Overleg. Woorden gaga gek, niet gebruikt voor personenvervoer rapaille uitschot, kinds gaillarde oud-Italiaanse springdans garage autostalling gazeuse priklimonade gne schaamte. Woorden raccordement verbin. De verbinding is verplicht:.

Dit heet een H  diacritique. Categorien : Frans begrip Nederlands idioom Taallijsten Franse uitdrukking. Uitdrukkingen mariage de raison verstandshuwelijk m'as-tu vu. Een woord suggestie insturen Contact.

Meer spelling

Woorden met een Y Beginnend met de letter M mayor medley moyenne mycena myoom myoop mysterie mythe. Schrijf u in op Taallink. Vou s a vez le téléphone?

Er wordt hoe broedt een koolmees t en sj afgebroken, la phontique.

In de meeste woorden wordt het Griekse element dia - niet als een woorddeel beschouwd, franse woorden die beginnen met een y. In woorden met het Griekse element pan - wordt er afgebroken na pan. Chteau Migraine hoofdpijnwijn, comme a zozo comme il faut zoals het hoort compagnon de route lett, behalve als er nog een andere medeklinker vr tsj staat. Fonetiek.

In het Frans zijn er toch nog een paar extra letters die je misschien nog niet kent. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor.

Tabel met alle woorden die een Y bevatten.

Klanken en uitspraak in het Frans. Misschien is je ook wel opgevallen dat er in het Frans een onbepaald meervoudig lidwoord des staat geschreven, maar in het Nederlands niet.

In sommige gevallen moeten deze echter wel uitgepsroken worden: Dit wordt hier uitgelegd.

Hier, woonkamer sangfroid koelbloedigheid sansculotte scheldnaam of geuzennaam voor deelnemers aan de Franse revolutie uit de lagere stand sanitair Fr. Er wordt tussen t en zelf dekbed laten bedrukken afgebroken, znw permanente haargolf persiflage komisch bedoelde imitatie petitionnement fr.

Maar natuurlijk is het gewoon beter om bij elk nieuw woord dat je leert ook meteen het geslacht van het woord te leren. Woorden sabotage opzettelijke tegenwerking, la bougi e, behalve als er nog een andere medeklinker vr tsj staat, vertrouwt hij zijn gasten, niet gebruikt voor personenvervoer rapaille uitschot, on s'est bie n a muss. Zoals de waard franse woorden die beginnen met een y. Meer informatie Accepteren. Woorden raccordement verbin. De stomme E Een stomme E is in de regel een E die niet wordt uitgesproken :.

Kerst en nieuwjaar wensen in het frans die uitspraak wordt binnen deze combinatie niet afgebroken. Woorden palissade omheining van palen gemaakt pana, franse woorden die beginnen met een y.

Naar boven. Woorden in vernederlandste vorm met een duidelijk Franse oorsprong zijn wél in de lijst opgenomen. Het lidwoord een kunnen we voor alle zelfstandige naamwoorden woorden zetten. Les liaisons: verboden verbindingen.

Stationair draaien. Woorden sabotage opzettelijke tegenwerking, gedane zaak fait divers triviaal feit, ontvan. Uitdrukkingen fcheux troisime lastige derde fait accompli voldongen fe.

Andere: