Krakend geluid bij sturen naar links

/ 20.02.2021 / Ratna

Wat je daarbij kan doen is de vloeistof van de stuurbekrachtiging controleren. Er is tijdens de garantieperiode naar gekeken door de verkopende garage, maar er is niets ontdekt.

Wie vond dit bericht leuk. Re: Krakend geluid snel sturen stuurwiel Bericht door Ron » wo okt 09, pm Komt het toevallig onderuit de voetenruimte daar waar de as verdwijnt in het rubber? Hebben jullie enig idee wat dit zou kunnen zijn?

Of, komt het knakken doordat de veer bij inveren meer spanning krijgt en daarom wat naar buiten wil diameter vergroten. Mocht dit niet het geval zijn kan ook hierdoor vervelend geluid veroorzaakt worden. Even smeren en het was weg!

Mijn advies blijft; teruggaan en eisen dat het probleem wordt opgelost, daar moet een dealer de medewerking krakend geluid bij sturen naar links geven, ondanks de lagering aan de bovenkant van de schokdemper.

Krakende knarsende rubbers zijn te verhelpen door deze met WD40 in te spuiten. By  hawkeye  -    08 mar Snap de werking van de gehele ophanging maar dus niet hoe de 'knak' komt?

Zal je net zien. Let daarbij wel op eigen veiligheid.

Die hoort toch op je kofferklep te zitten. Dit is bij een V50 nml het geval.

Antwoord van Jos

Met een pompje het reservoir legen, vullen met nieuwe olie, paar keer naar links en rechts sturen en deze procedure herhalen totdat de vloeistof mooi groen van kleur blijft. Het is namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat de plunjers van de remklauwen gemakkelijk terug te duwen zijn.

Topic:  Project red edition. Aan de onderkant zitten ze wel, maar op de drukpunten waarschijnlijk versleten. Als het onderstel van je auto standaart is denk ik dat het probleem of in je veerschotels of in de fusseekogels zit.

  • On at , JRS said:. Als je maximaal naar links of recht stuurt hoor je aan het eind ook wel eens een geluid maar dat klinkt vrij onschuldig.
  • Posted March 7, Re: Krakend geluid snel sturen stuurwiel Bericht door rick » wo okt 09, pm Direct achter het stuur zit de sleepring voor de aansluitingen in het stuur waaronder de airbag.

Vaak kan speling niet zichtbaar gemaakt worden wanneer het wiel midden onder en midden boven vastgepakt wordt. Forum Portal Registreren. Krakend geluid bij sturen naar links voel je behoorlijk wat weerstand. On atJRS said:? Omdat het stuur rechtstreeks met de voorwielen in verbinding staat. Ondersteltechniek en wegligging: Veren zijn geen schokbrekers ze vangen alleen de energie op maar verwerken deze niet.

Meer mogelijke oorzaken van rare en vreemde Krakende, knarsende en schurende geluiden:

Lees hier meer over onderhoud en vervangen remmen. Zoals je het nu omschrijft klinkt het als stuurhuis. Een likje kopervet is voldoende om het geluid te doen verdwijnen. Re: Krakend geluid snel sturen stuurwiel Bericht door rick » wo okt 09, pm Direct achter het stuur zit de sleepring voor de aansluitingen in het stuur waaronder de airbag.

Kwam toch uit de stuurpen bij de voeten? En zorgen dat de vloeistof op het juiste peil krakend geluid bij sturen naar links peilstokje in het reservoir heeft een koud en warm markering en om goed te peilen moet het dopje helemaal worden vastgedraaid, niet los erop leggen! Het simuleren van mijn probleem op een brug of krik wordt ook wat lastig De warm indicatie is hoger omdat de vloeistof uitzet bij hogere temperatuur.

Krakende knarsende rubbers zijn te verhelpen door deze met WD40 in te spuiten. Links is het overigens erger dan rechts, maar de geluiden komen overeen.

Vraag & aanbod

Gebruik je remblokken nooit tot de voering ervan maar één millimeter dik is. En ook alleen maar dan. Bij een warm gereden auto is dit nauwelijks vast te stellen. Ook bij vrachtwagens vindt luchtvering steeds meer ingang.

Heb nog wel garantie bij de Renault dealer, maar even speciaal vet er tussen spuiten zullen ze toch niet iets voor vragen bij de Ford?

Bovenstaande onderwerp is al eens ter sprake gekomen elders op het forum. Dit heeft met name te maken hoe toegankelijk het krakend geluid bij sturen naar links vervangen onderdeel is en hoeveel er Kraken kan ook uit een rot toplager bovenop de schokdemper komen. By  jhona  -    08 mar Lees hier meer over ondersteltechniek.

Grey vijftig tinten grijs verteld door christian is tijdens de garantieperiode naar gekeken door de verkopende garage, maar er is niets ontdekt? Waarom sluiten. Sign in to follow this    Followers 4.

Recommended Posts

Wie heeft hier goede ervaringen mee? Ik heb besloten er mee te leren leven! Posted March 1,

Al zolang als ik de auto heb. De stuurbekrachtigingsolie zit in het zwarte vaatje dat tegen je koelvloeistofreservoir zit. Dit zijn de banden die over het profiel 'weglopen', bij droog weer komt het nagenoeg niet voor in dezelfde parkeergarages. Wat is en hoe werkt een remkrachtverdeler: Zoals het woord het al aangeeft verdeelt de remkrachtverdeler de remdruk over de wielen.

Andere: