Ov chipkaart verlopen abonnement overzetten

/ 25.01.2021 / Jaidy

ConsuminderMania 5 maart om En als je dan het geld wil laten terugstorten betaal je hiervoor ook nog eens 2,50!!!!

Ik heb er geen ervaring mee, maar staat erop tot hoe lang hij geldig is? Binnenkort verloopt mijn kaart, maar er zit nog saldo op. En zo bezoek ik allerlei musea en interessante steden want als ik het nu niet doe, nu ik nog goed ter been ben wanneer dan wel?

De geldigheid staat aangegeven op uw OV-chipkaart. Als het ter vervanging van een beschadigde kaart zou zijn kan ik het nog begrijpen. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. Daar kun je ook regelen dat je het geld voor je nieuwe kaart terug krijgt.

Ov chipkaart Mijn Ov chipkaart is verlopen. Meestal gaat een OV-chipkaart maximaal vijf jaar mee. De laatste regel is juistov chipkaart verlopen abonnement overzetten, ik heb mijn reactie aangepast thanks! Verstuur Terug naar overzicht.

De toenmalige staatssecretaris, mevr Huizinga uit Heerenveen heeft zich goed bij de neus laten nemen, wat gebeurt er dan met het geld.

Hmm, ik vind ook het stukje over hoe je je oude saldo terugkrijgt, dubbel. HTM verstrekt een tijdelijke OV-chipkaart met vervangend abonnement aan reizigers waarvan de persoonlijke OV-chipkaart stuk is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ik begin ineens te twijfelen. Op de ene plek staat "u ontvangt uw saldo terug", met andere woorden: gaat vanzelf, en dan staat op de andere plek: "u moet het overgebleven saldo terugvragen".

Het vernieuwen gaat vrij simpel. Alle resultaten. Het is niet mogelijk om reisproducten over te zetten op een andere OV-chipkaart. Er zat een formulier bij om aan te geven of hij een nieuwe kaart wilde of zijn saldo wat er nog opstond terug gestort wilde hebben.

  • Afgelopen week hebben wij contact gehad met erkende Bovag Citroen Dealer voor aanschaf 2e auto via private lease. Klopt Marita5, ik had het intussen ook nagekeken.
  • Je kunt mij een privébericht sturen klik op mijn naam, knop 'Stuur bericht' om een suggestie te geven voor een andere naam. Als je je persoonlijke OV-chipkaart 12 maanden of langer voordat deze gaat verlopen niet gebruikt hebt, krijg je geen bericht van de Klantenservice.

Ja Nee. Na deze periode kunt u niet meer met uw OV-chipkaart reizen. Goh, dank. Het vernieuwen gaat vrij simpel. In juni is er geld afgeboekt van mijn rekening voor verlenging van mijn NS abonnement.

Beëindigen van uw persoonlijke OV-chipkaart:

Ik heb nu zelf een nieuw kaart moeten aanschaffen. LLMM 7 maart om Klopt dit?

Cookie Notice We gebruiken cookies zodat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Gratis brandhout af te halen is op zich goed geregeld? Op je OV-chipkaart staat vermeld tot welke datum deze geldig is. Inderdaad belachelijk dat je voor een nieuwe kaart weer 7,50 moet betalen, dank voor dit informatieve stukje over de OV-kaart,ik wist niet eens dat ie kon verlopen, ov chipkaart verlopen abonnement overzetten.

U behoudt hetzelfde abonnement Op deze tijdelijke OV-chipkaart staat hetzelfde abonnement als op uw OV-chipkaart die gestolen, maar niets aan te doen?

OV bij jou in de buurt

Ik blijf het bizar vinden dat er een geldigheid op de kaart zit. Dat overkwam mijn schoonzoon. U behoudt hetzelfde abonnement Op deze tijdelijke OV-chipkaart staat hetzelfde abonnement als op uw OV-chipkaart die gestolen, verloren of stuk is. NS heeft wel onlangs nog 20 euro op mijn verlopen kaart gezet! Wanneer je een NS abonnement hebt, zou je automatisch een nieuwe kaart opgestuurd moeten krijgen.

Vreemd genoeg kon ik mijn OV chipkaart niet meer verlengen en heb ik dus een geheel nieuwe OV chipkaart aangevraagd en ontvangen.

Overigens wil ik brand snackbar beneden leeuwen aangeven dat het niet is toegestaan om 'NS' aan je gebruikersnaam toe te voegen. In september wilde ik mijn ov chip kaart opladen toen ik met de trein moest maar deze bleek verlopen.

Het saldo van de oude kaart stond bij mij binnen 30 dagen op mijn rekening bijgeschreven. Daar ov chipkaart verlopen abonnement overzetten ik volgens mij niets voor betaald. Op een persoonlijke en anonieme OV-chipkaart staat dit op de kaart vermeld. Als je het ingevulde 'Formulier voor teruggave en beindiging' zie hier erbij doet, teruggestort.

{{disruption.title }}

Daar kun je ook regelen dat je het geld voor je nieuwe kaart terug krijgt. Ik regelde het wel voor de einddatum van de oude kaart. Wil je dat niet, of staat er sowieso geen saldo meer op je kaart, dan kun je de kaart vernietigen.

Je kunt ook zelf de vernieuwing  hier  regelen.

De laatste regel is juistik heb mijn reactie aangepast thanks. En als je dan het geld wil laten terugstorten betaal je hiervoor ook nog eens 2,50!!!. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie! De reisrechten zijn gelijk aan uw oorspronkelijke abonnement.

Andere: