Snelste route naar spanje zonder tolwegen

/ 23.02.2021 / Nouk

Mark 27 juni Bericht door Henny » za 16 feb

Wij zien er in ieder geval van af. Gelukkig zijn de wegen in Frankrijk en Spanje meestal van goede kwaliteit. Het leven draait om keuzes, ook als je gaat kamperen. Zonde, zeggen voorstanders van de toeristische route.

Ga je niet verder dan Frankrijk?

Er is geen snel alternatief voor de complete route. Re: Tolvrij door Frankrijk naar Alicante Spanje Bericht door eurotrotter zo 17 feb maar vanaf Brive is het terug betalend Je hoeft daar niet de tolweg te nemen,de A 20 is tolvrij tot Souillac,40 km voorbij Brive la Gaillarde!

Bij Salida 1 kun je er weer af om via de NII verder naar het zuiden te rijden, snelste route naar spanje zonder tolwegen. De. Skoda Octavia 1.

Hans Pijnenburg 12 oktober En idd goedkoper tanken.

Route Spanje plannen

Voor veel vakantiegangers een reden om via de binnenwegen te rijden. Via de snelweg rijd je lekker snel van A naar B. De AP-7, die vanaf La Jonquera tot Tarragona langs de belangrijkste toeristische bestemmingen loopt, zoals de Costa Brava, is nog tolweg tot september In Frankrijk en Spanje werkt het anders dan in Nederland.

Vaak blijven we toch niet langer dan dagen op dezelfde plek en reserveren doe ik niet. Bericht door Abve » ma 18 feb

Van Poitiers tot net vr Bordeaux ligt een heel interessant alternatief voor de tolweg A de N Vaak blijven we toch niet langer dan dagen op dezelfde plek en reserveren doe ik niet. Willy L. Tamarit Beach Resort! Vind uw droomvakantie in Europa. Op de tolvrije wegen wordt uiteraard gecontroleerd op snelheid. Staan ze vetjes blauw dan zijn ze tolvrij.

In Spanje liggen naast de autopistas autosnelwegen de autovías die gratis zijn en waar bovendien dezelfde maximale snelheid geldt. Om goed voorbereid op pad te gaan, hebben we een aantal tips en weetjes als je tolwegen in Frankrijk en Spanje wilt mijden. Daarom vraagt de overheid een bijdrage van de gebruikers.

Hier de tolbrug omzeilen vanwege kosten heeft hier geen zin: de lange en bochtige afdaling naar Millau en de steile klim na Millau kosten meer aan brandstof. Staat jouw alternatieve route om tol te vermijden er niet tussen. Hieronder een Google maps link met de route zonder tol. Wil je niets missen, meld je dan nu aan voor de Suncamp nieuwsbrief!

Wat voor soort chauffeur ben jij eigenlijk. Hier moet je aan denken? Snelste route naar spanje zonder tolwegen en toe in een dorpje stokbroodje halen en stoppen waar je zelf wil?

Met de auto naar Spanje

Dus 8 uur rijden is rond de km. Ook daar zijn er veel kindvriendelijke campings met mooie kampeerplaatsen en luxe accommodaties. Voor een deel lopen ze parallel aan de betaalde snelwegen.

Lekker voordelig! De AP-7, die vanaf La Jonquera tot Tarragona langs de belangrijkste toeristische bestemmingen loopt, zoals de Costa Brava, is nog tolweg tot september

  • Let dus op je snelheid om te voorkomen dat de vakantie alsnog een stuk duurder wordt dan je had verwacht.
  • Het hogere verbruik, de langere tijd en de kans om getrakteerd te worden op bekeuringen, heeft ons doen besluiten om terug te gaan naar de tolweg.
  • Bericht door BanDoge » zo 17 feb
  • Wat mag wel en wat mag niet?

Verkeerd rijden is er niet bij. Lekker voordelig. Dat geldt ook voor het vervolg van het traject naar Lyon, trek een rechte lijn naar beneden en zoek uit oude versie itunes downloaden het iets is voor je.

Deel dit bericht:. Parijs vermijden met deze alternatieve route naar Zuid Frankrijk, snelste route naar spanje zonder tolwegen. Er zijn er een paar net door de Somporttunnel en een paar in de buurt van Teruel.

Kijk daar dan eens op, de A6. Bericht door Micky za 16 feb Skoda Octavia 1.

Naar Parijs zonder tol

Wildkamperen in Spanje. Een prachtige autovía met de bergen als decor, daar wil je toch rijden? Als je de A 20,na Brive, bij afslag 55,Souillac,verlaat en de D de vroegere N 20 neemt ,kun je prima tolvrij ,via Cahors en Montauban naar Toulouse rijden.

Bericht door Jack » zo 17 feb

Is de auto voorzien van alle verplichte zaken die in Spanje en Frankrijk op de lijst staan. Voor een deel lopen ze parallel aan de betaalde snelwegen. Bericht door Chris za 16 feb In Spanje liggen naast de autopistas autosnelwegen de autovas die gratis zijn en waar bovendien dezelfde maximale snelheid geldt.

Andere: