Whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet

/ 20.02.2021 / Nola

Gelukkig maakt de iPhone dit laatste lekker makkelijk: Controleer of je automatisch of handmatig een WhatsApp reservekopie hebt gemaakt met iCloud. WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Je OnePlus telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen. Wazzap Migrator Productiviteit. Zorg ervoor dat je oude simkaart in je nieuwe telefoon zit. Dit kan de volgende oorzaken hebben:.

WhatsApp bewaart geen chats op de server. Laad je telefoon helemaal op voor het herstellen of doe deze aan de oplader. We gebruiken het voor alles van privgesprekken tot zakelijke berichten. Dan wordt het wat lastiger om je WhatsApp gespreksgeschiedenis over te zetten.

Gelukkig maakt de iPhone dit laatste lekker makkelijk:!

Om de WhatsApp gespreksgeschiedenisĀ van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen".
  • Hoe dit precies werkt verschilt per telefoon.
  • Problemen bij het maken of herstellen van een WhatsApp back-up met iCloud Stel dat het toch niet lukt om een reservekopie te maken van je WhatsApp chats of media, dan kun je de volgende oplossingen proberen: Zorg dat je bent aangemeld met de Apple ID die je gebruikt voor jouw iCloud Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt op je iPhone en in je iCloud Indien je mobiele data wilt gebruiken voor de back-up, zorg dan dat dit is ingeschakeld Mocht niks werken, probeer dan een handmatige back-up te maken met het internetnetwerk dat je het meest gebruikt Gebruik voor het herstellen van een back-up het telefoonnummer en de Apple ID waarmee de back-up is gemaakt Zorg dat er voldoende vrije ruimte is op je iPhone om de reservekopie op te herstellen of over te zetten Zorg dat iCloud Drive is ingeschakeld Nog een mooie feature van WhatsApp back-ups op de iPhone is dat je een specifieke chat naar jezelf kunt mailen om deze te bewaren. Wat te doen wanneer herstel WhatsApp geschiedenis niet lukt?

Lokale back-up terugzetten

Herstel chatgeschiedenis WhatsApp lukt niet Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken en bewaren van een back-up. Deinstalleer WhatsApp en installeer de applicatie opnieuw. Dit keer kies je voor de optie om de back-upĀ te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

Wachtwoord vergeten? Wij vertellen je per besturingssysteem hoe jij je oude chatgeschiedenis over kunt zetten op je nieuwe telefoon. Je OnePlus telefoon terugzetten naar fabrieksinstellingen.

  • In dat geval moet je je apparaat updaten naar iOS 8 of later. Veelgestelde vragen.
  • WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. Er staat geen WhatsApp back-up op je Google Drive of op je telefoon.

WhatsApp bewaart geen chats op de server. Iedere dag om uur wordt automatisch een lokale back-up gemaakt en als bestand opgeslagen op je telefoon. Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone.

Whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet hoeveel eigen geld huis kopen back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen. Ik probeer whatsapp geschiedenis terug te zetten vanuit mijn icloud reservekopie, op mijn nieuwe iphone. Zit jouw oude Android-smartphone hier tussen?

Je hebt een nieuwe smartphone met hetzelfde oude telefoonnummer. In dat geval moet je je apparaat updaten naar iOS 8 of later.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Gebruikersnaam of e-mail. Kijk hiervoor eventueel hoeveel van je data je al gebruikt hebt deze maand. Hier kun je instellen via welk netwerk je een automatische back-up wilt laten maken. Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart.

Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Het is natuurlijk erg fijn om een back-up te maken van je belangrijke WhatsApp gesprekken. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, is het niet mogelijk om een reservekopie te maken op een iOS 7-apparaat. Installeer de WhatsApp applicatie. Zelfs als iCloud Drive msg bestand openen iphone ingeschakeld en daarna uitgeschakeld, daarom moet je ten minste whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet selecteren.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone. WhatsApp zal je na je nummerverificatie vragen of je jouw chats en media wilt herstellen. Dit is natuurlijk een lekker makkelijke manier om je WhatsApp chats en media over te zetten naar een nieuwe telefoon.

Op WhatsApp bespreken we tegenwoordig van alles. Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen.

Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone! In WhatsApps gebruikersovereenkomst staat namelijk dat ze jouw data overal ter wereld mogen verwerken en opslaan, zoals Android whatsapp chatgeschiedenis herstellen lukt niet iPhone toestellen, in datacenters waarvan jij, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Net als op andere telefoo? Op je iPhone kun strijkijzer aan laten staan een reservekopie van je WhatsApp gesprekken maken op je iCloud.

WhatsApp back-up op je iPhone

WhatsApp berichten: vijf handige tips. Als je geen Google Account hebt, kun je deze gratis aanmaken. Je hebt een nieuwe smartphone met hetzelfde oude telefoonnummer. Wij vertellen je per besturingssysteem hoe jij je oude chatgeschiedenis over kunt zetten op je nieuwe telefoon.

Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Stem in en de data wordt voor je overgezet. Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen.

Andere: