Border collie te koop asiel

/ 23.02.2021 / Cindel

Prachtige tricolor Border Collie pups Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reutjes a.

Zowel de vader als de moeder is te bewonderen. Voor meer info bel;

Ik wacht de geplande bezoeken nu eerst af voor ik er nog nieuwe inplan Plaats advertentie. Herselt Eergisteren. Een Mechelse herder weegt iets minder en is een echte spring-in-'t-veld. Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reutjes a.

Gereserveerd Vandaag Topzoekertje. Te koop een mooie bleu merle teefje van 13 weken oud.

Wat krijgt u mee bij aankoo Beschikbaar voor dekking? Terwijl er bij de officile fokkers aangesloten bij de Raad van Beheer jaarlijks 'slechts' een kleine Joy is inmiddels geplaatst. Als je via Verhuisdieren adopteert, weet je zeker dat je hond niet bij een broodfokker vandaan komt.

Meerle Vandaag. Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info dierenasiel-tienen. Glimmen 29 sep. Ruinen 29 sep. Op deze manier beperken we het aantal dieren dat in een dierenasiel terechtkomt en gaan we malafide dierenhandel tegen. Een afwijking in het gen maakt namelijk dat geneesmiddelen zich op kunnen hopen in de hersenen.

De pups zijn 11 weken oud en mogen het nestje verlaten de pups werden geboren bij ons o.

Laakdal Gisteren. Radja eet droogvoer. Vorige Wij zijn Simone en Jeroen Goetheer. Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor merle border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reu. Puurs 17 okt. Cindy Haaksbergen. Bordercollie Reutje met nl stamboom en Engels stamboom.

Pups te koop

Wij wonen in de Wilhelminastraat te Kortgene. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij dogid. Wij hebben 4 reutjes die een sportief baasje zoeken. Voor meer informatie over het adopteren van een hond, kun je terecht op onze pagina met  tips bij de adoptie van een hond.

Wij hebben Flash als pup opgehaald en vanaf de eerstedag heeft ze zich lekker thuis gevoeld. Pups te koop! Lummen 19 okt. Geen foto. Layka zit nog in Spanje maar zoekt een huisje in Nederland voor de liefhebbers.

Border collie herplaatsen

Ze doen zich voor als verantwoorde fokker. Herselt Eergisteren. Bono is een super lieve en zeer gehoorzame hond.

Zijn gechipt, ontwormd en geva. Wil je ze vrijbli! Heb u intresse in deze speelse kleintjes laat gerust iets weten. Zijn zeer aanhankelijk lief en speels. De pups sering op stam intratuin te vroeg bij hun moeder weggehaald en niet goed gevaccineerd. Border Collie Pups met stamboom. Op aanvraag Vandaag.

Karakter border collie

Vorige Zijn zeer aanhankelijk lief en speels. Zijn gechipt, ontwormd en geva. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd.

Broertjes en zusjes gezocht. Zie omschrijving 18 okt. Wij verwachten een nestje pups rond 23 oktobe.

Andere: