Restaurant aan ut water

/ 20.02.2021 / Daniek

Cookie instellingen Weiger Toestaan. Kom je er even niet uit? Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan.

Caro 34 punten. Heerlijk gegeten met allemaal vriendelijk personeel. Tijd van het jaar. Uitstekend 9. Datum van bezoek: oktober Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet. Prima avond gehad, ondanks de Corona maatregelen.

Meer talen. We hebben een hele leuke avond gehad. Want ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Gelegen aan de marinehaven heeft het restaurant een toplocatie.

Maar ik kan helaas niet zeggen dat het een feestje was. Een moment om nooit te vergeten, restaurant aan ut water.

Wij hebben meerdere keren gegeten in dit restaurant. Mooi weer dus zou perfect moeten zijn. We konden het moeilijk vinden, het was zo donker
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
  • Wij hebben een heerlijk middag gehad vanwege ons vijftig jarig Huwelijk 10 maart bij ut water in Lelystad. Taal Nederlands.

De Diner Cadeau

Alles uitstekend en leuk opgediend. Helaas wat teleurgesteld. Eten was heerlijk bereid en goede porties. Aan Ut Water Geclaimd. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Puur slecht. Geen goede reclame voor het restaurant.

Slecht eten, weinig tot geen aandacht voor de gast. Echt heerlijk gegeten. De zalen hebben spectaculaire vergezichten over het IJsselmeer. Voor mij was dit een eenmalige actie.

Deze rol geitenkaas kan je ook bij de Lidl kopen. En wat een ontzettend fijn restaurant aan ut water. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren!

Been to Aan Ut Water? Share your experiences!

Zitruimte 70 zitplaatsen Maximaal personen in één groep. Lekkere gerechten. Het niveau is meer een kantine van een jachthaven dan een restaurant dus verwacht er niet te veel van, dan kan het altijd meevallen. Te druk voor 4 man serveren… muziek veel te hard… eerst 10 minuten wachten totdat we een tafel hadden… daarna zeker een kwartier voor er iemand de drank kwam opnemen… voorgerecht mandje brood was er direct… alleen het diner duurde zeker een uur en kregen we 1 bakje patat voor 4 man… bord werd voor het kind zijn neus weggehaald terwijl die nog aan het eten was… dus dat was 1× maar nooit meer.

Beoordelingen De beste attracties in de buurt Alles weergeven? Matig 5. In n woord, heerlijk. Beoordeeld op 20 juli Slechte kwaliteit. De kok heeft nog nooit van zout gehoord.

320-263663

Bedankt Cris! Kortom hier gaan we zeker vaker eten. Datum van bezoek: december

  • Gisteren tijdens zonnige weer, terras gepakt bij aan UT water.
  • De beste attracties in de buurt Alles weergeven.
  • Goede service, eten en drinken.
  • Beoordeeld op 1 augustus Prima dinner.

Op recensies afgegaan. Heerlijk gegeten met mooie uitleg over de gerechten van de jelle klaasen darts database. Jongen zou erop terug komen maar enige waar hij mee kwam is met de rekening en het pin apparaat. Je ziet wat zeiljachten in de haven liggen. De zalen hebben spectaculaire vergezichten over het IJsselmeer. Datum van bezoek: juli Kempen Kempen?

Kempen Kempen. Nou, dat was raak, prachtig voorgerecht, hoofdgerecht de obligate varkenshaas maar dan wel subliem en aangekleed en dan het nagerecht crème brûlée maar wel uitgebreid als een petite grand dessert.

Groetjes André. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Glerum 3 punten. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Heel gezellige, ongedwongen sfeer.

Andere: