Herman van der zandt

/ 24.02.2021 / Marchiena

Herman reed van Turkeye naar Denemarken en Martijn legde het inmiddels tot wielerklassieker verheven Soest - Soest - Soest af. Daarnaast bespreken we ook datgene wat jij wil horen.

De thuismatch van Deinze op zondag 1 november tegen leider Seraing staat eveneens op de helling. Of wat een afgang, het is hoe je het bekijkt. Integendeel, eigenlijk hebben we geen epische dingen beleefd. Hebt u besloten om toch maar niet naar de grootouders te gaan, dat etentje met vrienden te schrappen of geen sportwedstrijd van de kinderen meer bij te wonen én wil u daarover voor de camera getuigen?

Zo ziet het eruit achter de schermen bij The Masked Singer. Petje af. Wij houden van de racefiets en alles wat daarbij hoort.

Aug 27 Het is de donderdag voor de Tour. Jaja, lieve luisteraars. We vertellen je er alles over. Petje af. Daarnaast kijkersvragen en rectificaties.

  • See acast. Is een dure matras beter voor je rug?
  • In deze eerste aflevering, of eigenlijk is dit aflevering nul, zie het als het begin van ons nieuwe avontuur. Vinger aan de polls.

Nieuwe vriendin

Op televisie wordt hij aanvankelijk redelijk in het diepe gegooid. Jaja, lieve luisteraars. Jaja, in aflevering 1 zijn we al de fout in gegaan. Alle video's. Wat na 19 november? De halve waarheden van experten en politici dragen in deze crisis bij aan het gebrek aan burgerzin om de maatrege­len te blijven volgen 23 oktober.

  • Onze man in New York spreekt met stadsgids Aaron: "Er zijn dagen dat ik geen eten meer kan kopen". Het is de donderdag voor de Tour.
  • Dinsdag in Jinek : Ernst Kuipers over dubbele besmettingen coronavirus Dinsdag 25 augustus uur - De gasten van dinsdag 25 augustus.

Via dat nummer kan je ons via WhatsApp vragen insturen zodat je helemaal hip onderdeel wordt van de show. Vrijdag 12 juni uur - Omroep MAX. Is een dure matras beter voor herman van der zandt rug. In treedt hij toe tot het vaste presentatieteam van het NOS Journaal en ontvangt hij een nominatie voor de Philip Bloemendal Prijs. Maandag 27 april uur - De tv-tips van Gids.

NUjij-reacties

Jaja, lieve luisteraars. Door de fusie van alle NOS-nieuwsdiensten, komen radio, televisie en internet in dezelfde redactieruimte terecht. En dan koos ik er ook nog voor om Aap heel beweeglijk te maken, dus dat maakte het nog erger", lacht de actrice.

Maar is het mogelijk herman van der zandt alle ziektekiemen weg te houden en zo de kans op een ziekte op nul te houden? Ajax deelde een historische pandoering uit van VVV Venlo. Heel veel bumpertjes, want jullie bestellen ze massaal. Voor ons is het spannend, herman van der zandt, voor jou is het misschien nog veel spannender. Via dat nummer kan je ons via WhatsApp vragen insturen zodat je helemaal hip onderdeel wordt van de show.

Op onze klapstoeltjes praten we - met de klep open, anders wordt het een beetje warm - over de eerste week van de Tour, gewoon omdat het kan.

Maandag 16 november 2015

Welkom bij Tweewielers! Vannacht draaien we de klok een uurtje terug, maar waarom doen we dat? In deze aflevering vertellen we over wat we allemaal hebben beleefd, maar laten we ook horen wat oud-profs als Steven de Jongh, Michael Boogerd en Johnny Hoog erland hebben beleefd.

  • Toch zal de politie zichtbaar en minder zichtbaar aanwezig zijn rond het Bosuilstadion, net zoals aan het Olympisch Stadion op het Kiel.
  • Jun 09 De eerste echte aflevering van Tweewielers.
  • Beeld heeft meer impact en daarom werkt hij er graag mee.
  • Doe de test: hoeveel procent Trump of Biden ben jij?

We vragen ons af of iemand dit herman van der zandt allemaal wel leest. Dat betekent niet het einde van Ter Katte in Bellegem bij Kortrijk. Ook het laatste nieuws over de eerste lading petjes die bij jullie, onze fans, zelfs in deze tijden - harde schijf acer laptop kopen zijn.

In theorie kan die laatste de plek van basisspeler Batubinsika innemen. Ook als u al wat ouder bent, herman van der zandt, we blikken vooruit op The Longest Day. Coronawerklozen maken tijdelijk overstap naar de zorg: "Beu om met onze duimen te draaien" 23 oktober. Woensdag bij Op1 : Peter R? Jazeker. Zondag 3 mei uur - Welke foto's spreken nog altijd tot de verbeelding.

Net binnen

Met vier uitroeptekens. Toch zal de politie zichtbaar en minder zichtbaar aanwezig zijn rond het Bosuilstadion, net zoals aan het Olympisch Stadion op het Kiel. Onze tuinexperte Laurence Machiels weet raad. Er zijn sollicitanten, maar hij komt de verschillende rondes, een taaltest, stemtest en kennistest door.

We hopen zo de verspreiding van virussen en bacterin tegen te gaan. Wij zijn Herman van der Zandt en Martijn Hendriks. Ons jaarlijkse fietsfeest op de langste dag van het jaar.

Andere: