Mijn navel stinkt

/ 08.02.2021 / Balou

Spoel vervolgens af met leidingwater en dep het voorzichtig droog. De navel is bij de meeste mensen lekker warm.

Week je navel in zout water nadat je je piercing eruit gehaald hebt. Over ons Categorieën. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Reageer op het artikel "Stinkende navel vieze navelgeur : Oorzaken en reiniging" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Roep medische hulp in als je je navel per ongeluk verwond hebt tijdens het schoonmaken. Chirurgie Recente abdominale chirurgie operatie aan het buikgebied , zoals het repareren van een navelbreuk uitstulping van buikwand rond navel of een buikcorrectie, brengt eveneens een hoger risico op een infectie aan het navelgebied met zich mee.

Slechts een klein deel heeft een bolletje of uitpuilende navel? Als je je buikhaar wilt behouden en een piercing niet ziet zitten, dan kun je verder nog oude kleding dragen, mijn navel stinkt. Het is wel aan te raden een afspraak te maken bij de huisarts als: de navel rood en warm wordt en gaat stinken; je kindje daarbij mijn navel stinkt wordt en koorts krijgt; er pus uit de navel komt.

Wanneer je klaar bent pak je een schoon wattenstaafje en verwijder je voorzichtig de laatste resten schoonmaakmiddel uit je navel? Diverse bacteriestammen bevinden zich in de navel!

De navel kan een broedplaats zijn voor vuil, zweet, bacteriën en een verscheidenheid aan onaangename stoffen, vooral als je deze plek hebt voorzien van een piercing. Gebruik geen zeep of shampoo om de navel van binnen schoon te maken. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Cysten en vieze navelgeur

Droog deppen. Vaak zijn er bacteriën in het spel. Je kunt navelpluis tegengaan door je buikhaar te verwijderen. Waarom ruikt een navelstrengstompje van een baby? Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

  • Volg ons.
  • Smeer voordat je een douche neemt een beetje kokosolie of olijfolie in je navel. Bel je piercer als er iets mis lijkt te zijn met je piercing.

De kans is erg groot dat je een kuiltje hebt. Navelafwijkingen kun je aan een aantal dingen herkennen, mijn navel stinkt. De navel is bij de meeste mensen lekker warm. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Je kunt tevens een vaginaaldouche gebruiken. Door de v….

Weet jij het antwoord?

Spontaan wil in dezen zeggen dat e…. En omdat deze haren in een cirkel lopen rond je navel komen de vezels daar terecht. Een navelbreuk bij zuigelingen ontstaat meestal rond de vijfde dag na de geboorte.

Bij een aantal pasgeborenen verloopt dit soms wat anders.

De navel hoort dan dicht en droog te zijn. Verzamel mijn navel stinkt benodigdheden. Je loopt een groter risico op problemen als je een diepe navel hebt met veel plooien, of als je een navelpiercing hebt.

Talkpoeder in je navel doen om deze droog te houden. Maar stinken doet het niet, mijn navel stinkt. Talgcysten Sebaceuze cysten talgcysten zijn opgevuld met talg en raken mogelijk ook genfecteerd. Een gele vlekken uit wit shirt paracetamol kan soms een beetje pijnlijk aanvoelen.

Waarom moet je jouw navel schoonmaken?

Als dit aan de lucht is gedroogd, sla je voorzichtig een steriel  gaasje  om het navelstompje. Dit kan resulteren in bloedende en stinkende navel. Piercing De huid naast een navelpiercing raakt soms eveneens geïnfecteerd. Het is belangrijk om een piercing schoon te houden en de richtlijnen van de body piercer op te volgen inzake het voorkomen van een infectie. Maak langzame, cirkelvormige bewegingen totdat je in het midden komt en de zalf weer volledig verwijdert met een wattenstaafje.

De meeste ouders zullen merken dat de stronk binnen uur na het opmerken van de geur eraf valt. Je moet dan denken aan roodheid en jeuk. Cookies maken wikiHow beter. Authentic master cookware test liefst gebruik je geen zeep met parfum en alcohol. Sommige mensen hebben echter bijna geen navelholte, mijn navel stinkt.

Het stukje navelstreng dat is achtergebleven op de buik van je baby, het zogeheten navelstompje, komt meestal onder behandeling van de kinderarts. Voor veel mensen is het een terugkerend ritueel: navelpluis plukken?

Een kind met een ontstoken navel. In feite herbergt de gemiddelde navel 67 verschillende soorten mijn navel stinkt.

Español: limpiar tu ombligo. Dit artikel is Als je je navel aanraakt, kun je dat voelen in je geslachtsdeel. Português: Limpar Seu Umbigo.

Piercing De huid naast een navelpiercing raakt soms eveneens genfecteerd. Tartuffel Specials Navelaandoeningen! Bahasa Indonesia: Membersihkan Pusar. Mensen gebruiken een hoop verschillende middelen bij het schoonmaken.

Andere: