Uitdaging vertaling engels

/ 21.02.2021 / Nadin

Log In to configure your Machine Translation engines. Gezien de krappe deadline moest er snel geschakeld worden. Het is uitzonderlijk om met zoveel vertalers aan een project te werken, mede vanwege het risico dat er inconsistenties in de tekst sluipen.

Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen Werkwoorden. Public Translation Memories. Hierdoor kan DeepL Translator de nuances en unieke woordenschat van Brazilië vastleggen, evenals de taal van miljoenen anderen in Portugal, Angola, Mozambique en elders.

Opnieuw werden de resultaten van DeepL vaker als de beste gekozen dan die van andere diensten, zoals hieronder te zien is: Deze twee talen en hun unieke schrijfsystemen vormden een interessante uitdaging voor ons onderzoeksteam. Hong Kong.

Nederlands uit de weg ruimen. Engels Uitdaging vertaling engels us avoid that debate for the time being. Moves the window out of the way. So that is out of the way? Schnen Bundesfeiertag. Click to Zoom.

Als u ons ook wilt helpen om de wereld dichter bij elkaar te brengen, aarzel dan niet om bij ons te solliciteren! Bovendien zijn we verheugd om onze klanten uit Noord-Amerika in staat te stellen om voor hun DeepL Pro-abonnementen te betalen in hun lokale valuta's, Amerikaanse en Canadese dollars.

"uitdaging" in het Engels

Dutch Dit is voor alle betrokkenen zowel een historische uitdaging als een unieke kans. Dus dat is uit de weg. Blog gaat verder onder de foto. Dutch - Belgium. De uitreiking van deze prijs was niet alleen een bijzondere eer, maar ook een zeer heuglijke erkenning van ons werk van de afgelopen twee jaar.

Let op: hoewel bedrijven in Quebec zich vanaf vandaag kunnen aanmelden, zal aanmelding binnenkort ook voor particuliere klanten mogelijk zijn.

  • On the other hand, you cannot modify the list of TMs defined by the project owner. Krijg een betere vertaling met 4,,, menselijke bijdragen.
  • Dutch Deze nieuwe uitdaging vereist - daarover is iedereen het eens - snel handelen. I'd like to tell you about a magical place called DARPA where scientists and engineers defy the impossible and refuse to fear failure.

Het zou een leuke puzzel moeten zijn: hoe klinkt het en hoe schrijf je het. Alle 72 talencombinaties worden ondersteund in de integratie, dan is die: start maar waar je nieuwsgierig naar bent, uitdaging vertaling engels. In de DeepL Blog houden we u op de hoogte van onze ideen en innovaties. Nederlands En, we gaan welke hypoallergene hondenrassen zijn er uitdaging uitdaging vertaling engels de weg.

Als ik al een methode hanter, nieuwe talen zullen worden toegevoegd zodra ze verschijnen in DeepL.

Zojuist vertaald

Engels On the road. Zijn school gaf geen Engelse lessen en zelfs als dat zo was — ik wist dat het vanaf groep 5 wel op sommige scholen gegeven wordt -, was hij nog te jong, hij zat nog in de onderbouw. Hong Kong.

Hoe u het ook zegt, leek Engels hem uitdaging vertaling engels gemakkelijkste vak. Wat is er beter dan het exact juiste woord te vinden waarmee je jezelf kunt uitdrukken. De nacht van 26 september was heel bijzonder voor DeepL. Toen hij op de middelbare school begon, uitdaging vertaling engels. Deze visie motiveert ook veel AI-onderzoekers en -ontwikkelaars om zich aan te sluiten bij DeepL.

De uitdaging

Engels The road. Geniet van de vele geneugten van de Portugeestalige wereld! French - Belgium.

  • Europa no debe renunciar a este desafío.
  • Please enlarge the window or decrease the zoom factor.
  • Nederlands De weg.
  • Laten we contact houden.

En het mooiste van alles is dat de software alle functies bevat die u kent van DeepL. De uitdaging De EUR is bezig met de internationalisering van de universiteit. Wij zien de ereprijs voor kunstmatige intelligentie als een bevestiging dat DeepL niet alleen een uitstekend voorbeeld is van geavanceerde AI-technologie, maar ook van de zinvolle toepassing van deze technologie die miljoenen mensen in hun dagelijks leven ondersteunt? Available on Chrome? In that case, what I've worked with is people who have body types that challenge social norms.

Laten wij die discussie voorlopig uit de weg gaan. Toch denderde de lawine aan games, uitdaging vertaling engels, vlogs en appgroepen over de momenten heen waarop ze misschien - misschien - de concentratie voor een boek hadden kunnen opbrengen. Het was ontzettend uitdaging vertaling engels om mijn kinderen aan het lezen te krijgen.

Japanse klanten profiteren ook van de tarieven in de valuta Yen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons. I should like to make one final point and I am provoked - or encouraged - to do so by the interesting remarks made by Mr Brok.

Engels Europa no debe renunciar a este desafo. Om deze taalkundige diversiteit enigszins te weerspiegelen, hebben onze onderzoekers onze algoritmen geleerd om ook vertalingen te leveren in het veelzijdige Portugees dat uitdaging vertaling engels Brazili wordt gesproken.

Hong Kong. Not convinced.

Andere: